2024 en verder - mBraining Nederland

2024 en verder

2019 – 2023 in het kort
Deel 2 onder aan de pagina.

Na het overlijden van Grant Soosalu (Founder van mBraining) werd ik op voordracht van Grant gekozen tot chairman van de wisdom council binnen mBIT International. De afgelopen 5 jaar heb ik met veel energie, motivatie en passie prachtige nieuwe trainingen ontwikkeld, mooie ervaringen opgedaan en richting mogen geven aan mBIT International. En er zat ook een keerzijde aan, zoals altijd. ???? In december 2022 komt mijn beste maat – Danny van der Harst, 56 jaar – te overlijden. En zoals zo vaak kwamen een aantal vragen naar boven drijven. Vragen als: ‘Waar doe ik het voor?’ of ‘Wat is echt wezenlijk van belang?’ of ‘Waar ben ik over mijn grens gegaan?’ en “Wat wil ik nog niet zien?’ en ‘Wat is mijn werkelijke licht?’, om er maar een paar te noemen. In deze zeer persoonlijke reis die begin ’23 start, heb ik redelijk wat transformaties mogen doormaken. Ik ben na 48 jaar gestopt met roken en het kost me geen centje pijn! Ik sport weer 2 á 3 keer per week. Ik wandel min 25 km per week. Ik ga de Camino lopen in ’24 (2500km). En ik ga het leven anders doen. Ter ere van alle mensen die ik op mijn pad ben tegengekomen. En dat had natuurlijk ook consequenties voor mBraining Nederland. Alleen maar mooie! Ik ben bijvoorbeeld mijn rol binnen mBraining International opnieuw gaan definiëren en heb besloten hierin een stap terug te doen. Tegelijkertijd kwam Bart Verbunt in 2019 in een van mijn mBIT Coach trainingen. Een  jonge hond met een ‘joy de vivre’ die me erg aansprak. Al snel wilde hij de volgende stap maken naar mBIT Trainer en vanaf dat moment zijn Bart en ik nauwer met elkaar gaan samen werken. Ook samen gaan trainen. Vanaf 2021 is Bart als freelance trainer voor mBraining Nederland gaan trainen en deze samenwerking heeft zich in 2022 en 2023 nog verder verstevigd. Uiteindelijk heeft Bart zich ok verder ontwikkeld als mBIT Trainer van Master Coaches.

2024 en verder…

Vanaf 1 januari 2024 is Bart Verbunt mede-eigenaar van mBraining Nederland en gaan we met vereende krachten en met een ‘joy de vivre’ die bij een heartbased organisatie past het HART verder in organisaties brengen en onze trainingen verzorgen.

Want onze visie is om het HART en de BUIK weer terug te brengen binnen organisaties (wereld) en deze methodiek verder te verspreiden onder coaches en andere begeleiders van menselijk potentieel. Alle plannen die niet tot uiting zijn gekomen binnen mBIT International (door verschillende redenen) willen we een plaats geven binnen mBraining Nederland (nieuwe trainingen, nieuwe vormen etc). Om je een idee te geven:
 • Maandelijkse webinars
 • Nieuwe trainingen
 • Online programma’s
 • ……..
En omdat we mensen zijn, gaan we, nog beter als voorheen, zorgdragen voor onszelf. Want zeg nou zelf, werken is niet het enige wat mogelijk belangrijk is. Er zijn andere dingen die ook belangrijk zijn en daarvoor creëren we ruimte, voor onszelf en voor iedereen die in de toekomst de aansluiting gaat vinden bij mBraining Nederland.

WIJ HEBBEN ER ZIN IN! LET THE GAMES BEGIN!

En dus hier even een voorproefje voor 2024 van wat er allemaal komen gaat;
 • Nieuwe training: Brug naar Bewustzijn, geïnspireerd op het gedachtegoed van Grant Soosalu en de basis van waaruit mBIT is ontwikkeld.
 • Nieuwe training: Brug naar het Lichaam, gebaseerd op het werk van Levine, Damasio, Porges, Gabor Mate, Bessel oftewel ons autonome Zenuwstelsel
 • Boek: The Love Bundle – Praktijk gids voor Coaches
 • Voldoende vrije tijd om van onze gezinnen te genieten
 • Wilbert gaat in 4 maanden de Camino de Compostella wandelen vanuit Maastricht
 • Maandelijkse webinars, vanaf februari 2024
 • Een nieuw MEESTERSCHAP traject
mBraining Nederland draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders