Happinez - mBraining Nederland

In de afgelopen tien jaar of zo, hebben neurowetenschappers een reeks van verbazingwekkende feiten ontdekt … we hebben complexe en functionele neurale netwerken in zowel ons hoofd, ons hart als onze buik. En ze vertonen alle drie de kenmerken van een ‘brein’.

mBraining: Gebruik je meerdere intelligenties om gave dingen te doen

In het laatste decennium, hebben de neurowetenschappen ontdekt dat we complexe, adaptieve en functionele hersenen, zowel in ons hart en in onze maag-darmsysteem bezitten. Zij worden respectievelijk de cardiologische en enterische  hersenen genoemd en studies hebben aangetoond dat deze neurale netwerken ook intelligentie en wijsheid bezitten.

En nu, heeft uiteindelijk de wetenschap bevestigd, wat de oude wijsheid uit esoterische en spirituele tradities al duizenden jaren zeggen over deze drie sterke intelligenties. Met behulp van methoden van onder andere NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren), cognitieve taalkunde en gedragsmodellering, en als gevolg van de nieuwste neurowetenschappelijke ontdekkingen is het nieuwe veld mBIT (multiple Brain Integration Techniques) ontstaan, en een set van krachtige technieken om te communiceren met de intelligentie en de wijsheid van onze drie hersenen.

mBraining Nederland draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders