Informatie Avond - mBraining Nederland

Van harte welkom bij onze online informatie ‘avond’.

Wij verzorgen verschillende infomatie avonden door het hele land. En toch heb je niet altijd de mogelijkhied om op het juiste tijdstip en plaats aanwezig te kunnen zijn. Vandaar dat het wel fijn kan zijn op een andere manier deze info avond te volgen. In je eigen tijd en op je eigen plek. Gewoon lekker vanuit je luie stoel.

Tijdens een informatie avond geven we je ook altijd de mogelijkheid te ervaren wat het betekent als je middels de mBraining technieken, uitgelijnd raakt. Dat kan helaas niet tijdens deze online versie.

Maar goed de ervaring vanuit de luie stoel is ook lekker, toch!

Intro 2 mBraining

Een bewegend beeld zegt soms meer dan 1000 woorden! https://www.youtube.com/watch?v=-6uWGyA7MZ8
Lees meer

Introductie mBraining

Een mooie 3.47 min introductie over mBIT & mBraining! https://youtu.be/DgwFHDOOZhY
Lees meer

Zelfbewustzijn spiegelen

Zelfbewustzijn spiegelen – zelfbeeld, zelfpraat en zelfwaardering The Guy in the Glass When you get what you want in your struggle for pelf,And the world ...
Lees meer

Camino

Lees meer

mBassadeur

Wordt jij ook mBassadeur van mBraining? Vanaf 1 Augustus 2023 geldt de volgende ambassadeursbonus: als jij als cursist een training hebt gevolgd en je maakt een voor ons ...
Lees meer

Stoppen

Hoe stoppen ineens eenvoudig wordt! Stoppen – mbraining
Lees meer

Ik zou zeggen, ga lekker zitten of liggen, ontspan en geniet van de reis die komen gaat. Mocht je na afloop nog vragen hebben kun je me altijd bereiken via mail, tel of skype. De video hieronder is een verkorte versie van een webinar welke ik begin dit jaar organiseerde.

De volledige online info-sessie is in de maak. Maar deze webinar was ook goud waard volgens duizenden mensen. En geeft je tevens een goed beeld wat mBraining en mBIT is en voor je kan doen. Veel plezier!

Binnen mBraining Nederland verzorgen we eigenlijk 4 verschillende diensten;

 

  1. Persoonlijk Leiderschap met trainingen als Evolve, Je Beste Versie; 2-daagse programma’s voor meer persoonlijke wijsheid.
  2. mBIT Coach trainingen voor coaches, trainers, therapeuten, leidinggevenden en andere mensenhelpers zodat je mBraining & mBIT kunt toepassen met je klanten.
  3. Individuele coach trajecten voorafgaand aan een vrijblijvende intake.
  4. Maatwerk voor bedrijven

Wil je meer weten? Neem even contact met ons op dan beantwoorden we al je vragen.

mBraining Nederland draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders