Leiderschap, Vitaliteit & Bewustzijn - mBraining Nederland

mBraining Persoonlijk Leiderschap, Vitaliteit & Bewustzijn

De workshop geeft een diepere bedding over hoe jij je wijsheid niet alleen kunnen weten maar dit ook kan belichamen, in elke cel! De workshop zit boordevol oefeningen en een laag theorie die er onder ligt. Het is een experimentele training. Ik leer je niet anderen te coachen, alhoewel je het wel in je coaching kan gebruiken.

Het geeft je Grants laatste verzameling van applicaties van zijn onderzoeken naar bewustzijn, mBIT, de intelligentie van het autonome zenuwstelsel, de insula, de ACC en de mindfulness van het belichaamde interoceptieve zelf.

En de gevolgen en toepassingen zijn diepgaand en kunnen jouw manier van zijn en de manier waarop jij in staat bent in vitaliteit te leven, transformeren.
Het wordt echt een fantastische 3 dagen, met workshops van 10.00 tot de klok van 15.30, inclusief lunch met daarna individuele opdrachten om te genieten en te leren op de prachtige Veluwe!

Waar leer je tijdens deze reis?

De training gaat over het ervaren van jouw belichaamde wijsheid en vitaliteitsbewustzijn. Een bewustzijn dat je in staat stelt om in contact met de verschillende intelligenties, te leven vanuit een wijsheid VAN de verschillende intelligenties, in plaats van wijsheid waarbij het hoofd luistert naar de andere intelligenties. We leren je dus om je ‘consciousness-ing’ met je hart, je buik, met het geheel van je belichaamde intelligenties in wijsheid te leven.

Hierdoor komt er een wijsheid (of weten) vrij op het niveau van zijn – ‘beingness’ – welke een balans brengt tussen interoceptie(ing), anders dan door de maatschappij over-dominantie op exteroceptie. Dit geeft je de mogelijkheid om in de ‘Vitaliteits Zone’ te leven en je bewustzijn richting de ‘Vitaliteisspiraal’ te verhogen. En diep ingebed in deze training en de ontologische modellen die er rond georganiseerd zijn, is het idee van doelgerichtheid – ‘Vitaliteit is voor een doel’.

In het kort

Met als doel dat jouw ‘spirit’, jouw levenskracht zich in de wereld gaat begeven. DAT is persoonlijk leiderschap en daar heb je o.a. LEF voor nodig en veel LIEFDE en BEWUSTZIJN!

Onderwerpen

 • Persoonlijk Leiderschap
 • Neuroceptie en het belang van interoceptie
 • Vitaliteits Bewustzijn
 • Vitaliteitszone
 • Het interoceptieve Zelf (Bewustzijn)
 • Purposing, Manifesteren, Doelen en Vitaliteit
 • Embodied Cognition
 • Vitaliteits Spiraal Model
 • Wijsheid Spiraal Actie Planning
 • Onze 5 intelligenties & hun impact
 • Somatische intelligentie

Nog even dit….

Deze workshop is niet voor iedereen.
Het is een workshop die zich beweegt op het niveau van zijn en generatief ontdekken en leren. We gaan werken met onze identiteiten, ego conditionering, onze overtuigingen die in de weg staan om wat Grant
noemde: “ Liberating your Human Sprit” .

Met als doel dat jouw ‘spirit’, jouw levenskracht zich in de wereld gaat begeven. DAT is persoonlijk leiderschap en daar heb je o.a. LEF voor nodig en veel LIEFDE en BEWUSTZIJN!

Praktische Zaken

Wanneer & waar staat ie gepland; 19 – 21 april, 2024 op de Veluwe.
Elke dag werken we van 10.00 tot 16.30 als groep, gevolgd door individuele opdrachten buiten in de natuur of waar je zelf behoefte aan hebt.

Je investering: € 1.395,00 BTW vrij bij inschrijving. Inclusief materiaal, koffie, thee, coaching, lunch en 100% aandacht. Exclusief overnachtingen & diner. Tevens ontvang je twee boeken ter waarde van € 70.00, als naslag. Inschrijving sluit 4 april 2024

Groepsgrootte: maximaal 8 deelnemers. 

Studiebelasting: Naast de drie dagen training van 09.30 – 17.00 (totaal 21 uur) behoort thuisstudie van literatuur (4 uur) tot de voorbereiding.

*Voorwaarde voor deelname voor mensen met NLP achtergrond is het vooraf lezen van de baanbrekende internationale bestseller mBraining welke door ons wordt verzorgd!

Je Gids

Je Gids, Wilbert Molenaar, is gepassioneerd over coachen, heeft zelf vele duizenden uren internationale coach ervaring met individuele klanten zowel prive als in het bedrijfsleven.

Bezit een masters degree in toegepaste coaching en heeft als een van de weinige in Nederland een ICF geaccrediteerde Diploma van Coaching & NLP Supervisie. Hij is een Master Trainer in NLP en mBIT en Fellow Member Trainer bij IANLP. Wilbert is van 2009 – 2016 tevens trainer geweest aan de Universiteit van Derby Corporate voor de MA in Applied Coaching. Hij tevens chairman van de ‘Wisdom Council’ van mBIT International.

Zijn humor gecombineerd met zijn pragmatische en fascinerende benadering hebben in de afgelopen 25 jaar meer dan 12.000 mensen bereikt over de hele wereld door middel van training en coaching in mBIT, NLP, leiderschap programma’s en coaching programma’s. Wilbert is een zeer gewilde coach, trainer, mentor en facilitator.

Schrijf je direct in

mBraining Nederland draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders