mBassadeur - mBraining Nederland

mBassadeur

Wordt jij ook mBassadeur van mBraining?

Vanaf 1 Augustus 2023 geldt de volgende ambassadeursbonus: als jij als cursist een training hebt gevolgd en je maakt een voor ons nieuwe cursist(e) enthousiast voor één van onze trainingen, dan noemen we jou een mBraining mBassadeur. Volgt deze nieuwe cursist de training en maakt hij of zij de training af, dan ontvang je een tegoed ter waarde van 10% van de investering als ambassadeursbonus.

Voorwaarden:

  • De ambassadeursbonus is in te wisselen voor trainingen waarvan de inschrijvingen via ons lopen.
  • Het bedrag kan in tegoed gezet worden om te gebruiken voor trainingen van mBraining Nederland en kan (maar hoeft niet) in één keer worden gebruikt. Het tegoed is maximaal vijf jaar geldig.
  • Het bedrag kan worden doorgegeven aan iemand anders als korting op zijn/haar factuur bij mBraining Nederland. Het tegoed is ook hierbij maximaal vijf jaar geldig.
  • Je kunt meerdere cursisten aanbrengen. Per cursist ontvang je de ambassadeursbonus van 10% van de investering, waardoor je voor een hoger tegoed kunt ‘sparen’, echter het tegoed is maximaal vijf jaar geldig.
  • De ambassadeurskorting is alleen te krijgen als de nieuwe cursist jouw naam bij inschrijving online vermeld heeft. Achteraf is de korting niet meer te claimen.

Deel deze pagina

mBraining Nederland draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders