Een diepere laag in ons werk - mBraining Nederland

Een diepere laag in ons werk

Ja om dat wat op een diepere laag ligt.

Maar laat ik je eerst even een vraag stellen – heb je wel eens iets mee gemaakt wat je leven heeft veranderd? Een inzicht opgedaan waardoor je op een andere manier naar de wereld keek? Een training gevolgd waar je een transformatie hebt doorgemaakt omdat je het gevoel had ‘een ander’ mens te zijn, na afloop? Waardoor je andere dingen belangrijker ging vinden en anders handelde?

Als dat gebeurd spreken we van een generatieve verandering. Simpel gezegd, er wordt iets nieuws gecreëerd met wat er was, doordat er een andere mix wordt gemaakt. Omdat je nu anders kijkt verschijnen er ook andere dingen in je leven. Je gaat je anders gedragen, je voelt je anders en mogelijk(heel vaak) worden je doelen bijgesteld.

Dat zijn de kenmerken van een generatieve verandering! En dat is waar onze trainingen op ontwikkeld zijn. Niet alleen het leren van verschillende vaardigheden en het creëren van een generatieve verandering. Of je het nu hebt over de trainers training, de coach training, de leiderschap training, de Evolve workshop of je beste versie. Ze zijn gebaseerd op de design frames van mBraining.

En die generatieve verandering heeft ook te maken met de stages binnen het leren waar je van onbewust onbekwaam naar onbewust bekwaam gaat. Die laatste fase wordt door dat we verder bewustzijn creëren vervolgens doorgezet naar meesterschap. Je weet natuurlijk (BFO = Blind Flash of the Obvious) dat dat niet in een training gebeurd maar door vele vlieguren.

En bewustzijn is te trainen. We doen dat via verschillende technieken en manieren, zodat jij na afloop van die training je verder kan ontwikkelen naar meesterschap.

Dus ja, we trainen vaardigheden en op een diepere laag, namelijk generatief.

Wil jij ook graag de vaardigheden en de diepere laag van mBraining en mBIT leren, kom dan eens naar een van onze trainingen die overal (bijna) in Nederland worden gegeven door verschillende trainers.

Deel deze pagina

mBraining Nederland draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders