mBraining en mBIT - mBraining Nederland

mBraining en mBIT

Definities

mBraining
1) de manier waarop wijj onze drie intelligenties gebruiken
2) het procese van uitlijnen en integratie van onze drie ineteeligenties voor speciefieke doelen

mBIT
een suite van technieken om te communiceren met, uit te lijnen van en gebruiken van de drie intelligenties

De meest recente neuromwetenschappelijk onderzoek toont aan dat je drie hersenen hebt! Je hebt complexe, adaptieve en volledig functionele neurale netwerken of ‘brains’ in je hart, je darmen en je hoofd.

In deze baanbrekende training ontdek je de meest recente neurowetenschappelijke bevindingen over je meerdere hersenen (hoofd, hart en darmen hersenen) en wat ze te bieden hebben voor het verhogen van je intuïtieve vermogens en voor het direct genereren van wijzere besluitvorming in je dagelijks leven. Deze training geeft je tal van praktische en eenvoudig te gebruiken methoden en laat je zien en ervaren hoe je kunt communiceren met en gebruik maken van de aangeboren intelligentie van je meerdere hersenen.

mBraining leert je om je drie hersenen met elkaar te verbinden om meer wijsheid, succes en geluk te bereiken in een wereld die enorm aan het veranderen is.

“Steven Pinker heeft eens de beroemde uitspraak gedaan; ‘de geest is wat de hersenen doen’. Oka en Soosalu suggereren dat een grotere geest een functie is van grotere hersenen, dat het hoofd, hart en hara omvat .. “
Stephen Elliott, auteur en Life Scientist, Coherence, USA

Gebruikmakend van de krachtige en praktische methoden van NLP, cognitieve taalkunde en Behavioral Modeling, hebben de auteurs een opmerkelijk groot aantal onderzoeksresultaten samengevoegd tot een geïntegreerde aanpak die praktisch, krachtige en direct in de resultaten is.

Eindelijk is de wetenschap met een inhaalslag bezig omtrent de diepe inzichten over deze drie krachtige intelligenties zoals die al eeuwen door de esoterische en spirituele tradities gelden.

“mBraining is briljant en inzichtelijk. Proficiat aan de auteurs op hun onderzoek naar de verbindingen tussen oude wijsheid tradities en de moderne wetenschap, en voor het schrijven van dit toegankelijke boek. Zeer aan te bevelen. “
SA, Australië

mBIT – multiple Brain Integration Techniques

Mbit is een suite van tools en technieken om te communiceren met, de integratie en het benutten van de kracht van uw meerdere hersenen (hoofd, hart en darmen hersenen).

Bij de ontwikkeling van Mbit, wat we ontdekt in essentie, is dat elk van je hersenen is een competentie die de ‘hoogste uitdrukking’ en dat de drie hersenen, bij het bedienen via deze competenties, synergetische effecten produceren en grotere wijsheid brengen aan de besluitvorming, je relaties en het leven.

De hoogste expressies zijn Compassie (hart), Creativiteit (hoofd) en Courage (darm). Als alle drie samen werken creeren ze fantastische resultaten!

Generatieve wijsheid …

Generatieve wijsheid vereist dat alle drie je hersenen worden betrokken op hun hoogste niveaus van expressie. Wijsheid is niet generatieve als het niet creatief, meelevend en moedig is.

mBIT biedt hulpmiddelen aan voor het aanboren van de diepe intuïtieve wijsheid van je darm hersenen, dat vervolgens te verbinden met de creatieve inzichten van je hoofd hersenen en de krachtige hart intelligentie.

Inzicht in hoe mensen hun hart en darm intelligenties gebruiken om ofwel zichzelf te beperken of te bekrachtigen via dromen, motivaties en kernidentiteit is cruciaal voor echt coaching succes.

Dus wat is het verschil tussen mBIT en NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren)?

Mbit brengt NLP naar een nieuw niveau – het gaat verder daar waar NLP gestopt is – toen de ontwikkelaars van NLP besloten de twee betekenissen (OG) van Olfactorische en Gustatore van de VAKOG zintuiglijke 5-tuple niet te gebruiken, gooide ze per ongeluk de intelligentie van twee van onze 3 belangrijkste neurale netwerken weg. NLP verloor de kracht en de intelligentie van het hart en de darmen hersenen!

mBIT brengt dit terug en integreert daarmee deze krachtige hersenen om meer wijsheid in de gedrags-technologie van NLP te brengen.

Het inzicht van de neuro-linguïstiek: Als je ooit ‘een gebroken hart’ hebt gehad, stokte van angst, of een krachtige instinctieve ‘gut’-reactie , of een diepe intuïtieve boodschappen van je hart hebt ervaren, dan zul je meteen herkennen hoe alomtegenwoordig de intelligentie en de gevolgen onze meerdere hersenen kan zijn.

Het nieuwe gebied van mBIT, de ‘tekst boek’ voor het veld – mBraining – en de mBIT Coach Certificatie Training, ontsluit en verkent de kerncompetenties van je meerdere hersenen met krachtige technieken om je hersenen snel af te stemmen via hun hoogste uitingen en daardoor meer wijsheid en succes in het leven te genereren.

Deel deze pagina

mBraining Nederland draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders