Motivatie Fabriek - mBraining Nederland

Mandy Voncken heeft in 2020 bij mBraining Nederland de opleiding tot mBIT coach afgerond en Wilbert is zo enthousiast over haar kwaliteiten en de combinatie van mBraining & Business Coaching dat we een samenwerking zijn aangegaan.

Veel dienstverleners (denk hierbij aan: adviseurs, trainers, coaches en experts) vinden het best lastig om hun bedrijf te laten groeien. Het zijn ‘helpers’ en doen álles voor hun klant. Dat maakt dat zij zichzelf vaak op de tweede plaats zetten. Ze werken ‘hard’, maken veel uren én laten de klant hun aanbod en agenda bepalen. Daarnaast verkopen dienstverleners geen tastbaar product. Ze verkopen: advies (lees: zichzelf). Hierdoor worstelen zij vaak met hun prijsstelling. Ze zien niet hoeveel zij wérkelijk waard zijn en vragen vervolgens te lage prijzen voor hun dienst. Het is voor mij de uitdaging om je te laten zien én ervaren dat ook jij met de juiste overtuigingen, kennis én vaardigheden een bedrijf kunt creëren met veel (financiële) vrijheid en voldoening! Dat je weet en ervaart:

 • Hoe je tijd vrij leert vrijmaken om met plezier AAN je bedrijf te werken.
 • Hoe je nog meer energie krijgt van je klanten en meer mág genieten van het ondernemen.
 • Hoe je in veel minder tijd meer kunt verdienen.
 • Hoe je als expert jouw ‘eigen aanbod’ ontwerpt en dit voor de juiste prijs verkoopt.

Ook loods ik je graag door de belemmeringen heen, die jou tegenhouden om dit te bereiken. Uiteindelijk bepalen ‘jouw overtuigingen’ het succes van jouw bedrijf. Alles begint met vertrouwen! Dat je voelt dat dit ook voor jou mogelijk is!

Ben je benieuwd HOE?
Kijk dan gerust even op haar website www.motivatiefabriek.nl.

Hier krijg je een goed beeld van haar begeleiding en alle ervaringen van haar klanten.

Ter inspiratie kun je hier ook waardevolle blogs lezen en haar gratis ebook ‘Hoe je alle klanten krijgt die je nodig hebt’ downloaden.

Je hoeft het niet alleen toe doen! Niemand is succesvol geworden in z’n eentje.

Om ondernemers te inspireren, deelt Mandy graag haar ervaring én eenvoudige bedrijfsstrategieën over hoe je krachtiger, effectiever en met meer wijsheid onderneemt.

 • Ben je benieuwd hoe jij als mBIT coach en/of trainer meer uit je bedrijf kunt halen?
 • Heb je te weinig (ideale) klanten, verdien je te weinig óf ervaar je te weinig vrijheid en voldoening in jouw bedrijf?
 • Óf wil je een bedrijf starten en vraag jij je af hoe je dit het beste kunt aanvliegen?

Dan nodigt Mandy je heel graag uit om eens vrijblijvend te sparren over jouw (toekomstige) bedrijf. Twijfel niet en vraag bij haar een gratis inspiratiegesprek aan!

Want in deze gratis inspiratiesessie van 30 minuten:

 • krijg je helder zicht op de stappen die nodig zijn om je bedrijf te laten groeien
 • ontdek je wat de blokkades zijn die je tegenhouden om dit te bereiken
 • krijg je een heldere visie op waar je met je bedrijf naar toe wilt, zodat je echt het bedrijf hebt dat bij je past en je voldoening en inkomen geeft
 • leer je welke eerste (praktische) stap je kunt zetten om snel in actie te komen.

Zo is iedere sessie niet alleen een gave kennismaking, het geeft je ook direct inzicht en overzicht.
Als het aan de orde is, vertelt Mandy aan het einde van het gesprek wat meer over haar diensten en kunnen jullie samen ervaren of meer ondersteuning wellicht passend is.

Je kunt hier een vrijblijvende sessie bij Mandy aanvragen

Mandy heeft haar hele leven al een gepassioneerde interesse voor wat mensen beweegt en de wisselwerking met degenen om hen heen. Zij heeft veel opleiding gevolgd (en dat houdt vermoedelijk nooit op) op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en strategische bedrijfsvoering. 

Naast haar jarenlange ervaring als teammanager en ondernemer, heeft zij diverse opleidingen afrond voor uitvoeren van businesscoaching, NLP technieken en krachtige mBIT coaching. 

Naast haar mooie gezin en bedrijf heeft zij een grote passie voor muziek en staat zij geregeld als zangeres op het podium.

Ze kijkt er naar uit om jou te spreken!

mBraining Nederland draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders