Resultaat na de training - mBraining Nederland

Resultaat na de training

Reacties van deelnemers aan de 4-daagse mBIT Coach Training. De evaluaties zijn gemiddeld 9/10 voor training als geheel, toepasbaarheid en presentatie. EN wat belangrijk is met blijvend resultaat. Lees hier een aantal reacties van deelnemers die de methode en techniek hebben toegepast bij zichzelf en hun klanten, na afloop van de training. Echt fantastisch – daar doe ik het voor!

Na de mBIT training van twee weken geleden is het nog makkelijker geworden om de wereld tegemoet te treden vanuit mijn hart, vanuit liefde. Hoe mooi is het om als vanzelfsprekend die liefde te uiten, zonder veel na te denken, gewoon doen….Wat een prachtig effect op de mensen om me heen…. Wat een prachtig effect op mijzelf, want ik wil zo graag leven zonder oordeel,zonder negatieve gevoelens. Dat voelt zoveel fijner.
Zoveel prachtige momenten met mensen die naar Ganesha Counseling komen. Wat gebeuren er hier boven prachtige dingen, wat maken mensen geweldige shifts en hoe blij ben ik dat ik daar een bijdrage aan mag leveren. En ook: welke beslissingen ga ik nemen nu er zoveel mensen elkaar over hier vertellen en de stap zetten om mij te bellen…Want een wachtlijst…dat wil ik niet…..
En dan ben ik in een soort van stroomversnelling terecht gekomen: opruimen in huis, heel veel spullen weggeven aan Emmaus en wat verkocht kan worden levert centjes op voor de kids in de yayasan.
Onder invloed van mijn fantastische zoon steeds bewuster aan het eten: veel minder vlees en minstens 1 keer per week veganistisch ( daar ligt nog een uitdaging dus wie lekkere recepten heeft: kom maar op:):)
Met steun van mijn geweldige dochter al 6 kg overtollig lichaamsgewicht kwijt en vol vertrouwen op naar de volgende 6…( Dat beloofd wat als mijn teen me weer toestaat te gaan sporten;) )
Mijn leven is niet altijd makkelijk, maar het is zo fijn te ervaren hoe veel beter ik met de moeilijke dingen kan omgaan als ik zelf verantwoordelijkheid neem over hoe ik met die dingen omga , vanuit liefde en passie voor mezelf en de ander leef.
En die groei, die in 2015 begon tijdens mijn langere verblijf in mijn tweede thuis…die heeft een boost gehad door mBIT en daar ben ik dan weer zo dankbaar voor
“Lieve lieve lieve nel….een groot gevoel van dankbaarheid en verlichting stroomt er door mij heen..alles is weer in balans…hoofd hart en buik…heerlijk gevoel ..rustig gevoel…bedankt voor wie jij bent en voor dat je me weer laat voelen wie ik mag zijn…een top wijf…n lieve moeder en iemand met het hart voor iedereen op de juiste plek…ik omarm het leven weer en ben weer oprecht blij met alles en iedereen om mij heen …ik ben weer ik…Vrijlaten is echt heerlijk! Ik ga nu lekker sporten…voel me echt weer energiek gelukkig en blij! bedankt bedankt bedankt ! xx”

❤️?????? – Tanja Boer, Ganesha Counseling

Na een geweldig mooie sessie bij iemand thuis reed ik vanochtend weer naar huis… en bij thuiskomst had deze persoon mij dit bericht gestuurd….

Vorige week donderdag, vandaag precies een week geleden… is voor mij het mBIT avontuur begonnen bij Wilbert Molenaar… mBIT is kort samengevat het uitlijnen van de breinen in je hoofd, hart en buik… Ik kan me helemaal voorstellen dat jij je bij het lezen hiervan… net als ik een week geleden… niet kan voorstellen wat deze uitlijning voor je kan doen… Vandaar dat ik graag dit bericht met je deel… zodat je van de zijlijn kunt ervaren wat dit teweeg kan brengen bij iemand… en wat er hierdoor dus ook kan veranderen…

Nelke Bekkers – Profesioneel Coach

Het is ongelofelijk hoe ik mensen mee heb kunnen nemen in hun drie breinen….!!! Zaterdag avond was ik bang dat ik het gevoel op zondag ochtend niet meer zou hebben maar het was er nog. Zondag avond was ik bang dat als ik op maandag zou gaan werken dat het gevoel weg zou zijn doordat ik weer in de dagelijkse sleur kwam, het was er maandag nog steeds en het gaat ook niet meer weg. Echt ongelofelijk dit.

Nu ben ik er over uit dat ik dan ook voor mezelf ga beginnen een deel en een deel blijf ik doen waar ik nu werk. Ook hier al kenbaar gemaakt dat ik binnen het bedrijf hier iets mee wil gaan doen dit heb ik gedaan bij de CEO en bij HR. Even de stoute schoenen aan getrokken!

Dit is zo GAAF…..!!!!

Janneke de Bock – Teamleider DHL

Ik merk ook in alle communicatie dat het milder, verbindender, liefdevoller is en het gave is; het wordt ontvangen! Dus ook het hart van de ander wordt geraakt. Super om te ervaren! Frank Oelmeijer – Vice-president rechtbank, inspirator, trainer, story teller, oprichter instituut voor energiek excelleren

Ik merk overigens nog steeds rust en minder hoofd. Heerlijk!! Wilde het je steeds al laten weten maar deed het niet. Kwam er achter dat dat komt omdat ik bang ben dat als ik dit laat weten dat het dan over is. Bullshit natuurlijk. Het voelt heeeeerlijk. Nogmaals super dank je wel voor wie je bent en wat je doet en wat je bij mij teweeg hebt gebracht. – Astrid Entius, NLP Trainer

Heb ook al twee coaching gesprekken gedaan en wat een mooie tool mBIT zeker omdat het zo mooi met het Systemisch en NLP combineert. Ik wil je in ieder geval bedanken voor vier hele mooie en leerzame dagen en dankbaar dat wij elkaar hebben mogen ontmoeten  hoop dat wij elkaar in de toekomst vaker gaan ontmoeten. Arjan Mekenkamp, Professioneel Coach

Ik wilde nog even zeggen dat ik enorm heb genoten van vorige week. Wat een mooie inzichten en wat een mooie training. Ineens kom ik allerlei hartjes tegen.. voel het helemaal als teken!

Grappig, ik had andere verwachtingen (vergeleek het teveel met NLP) waardoor ik het eerst anders waardeerde (ik vond het soms te snel gaan.. en ik vond dat je soms te weinig inging op de inzichten van de cursisten), maar achteraf denk ik juist dat die bij de training hoorde en het zo krachtig maakt. En wat hebben we hierdoor veel kunnen leren in vier dagen! Kortom super. – Josien Dekker, HR Professional

Wat ben ik blij dat ik de training bij je hebt gevolgd en ben  onder de indruk wat het werken met mBIT op kan leveren.

Ik heb het nu twee keer toegepast tijdens een coachsessie en de ademhaling gebruik ik zo wie zo heel vaak. Ik vond het echt een bijzondere ervaring en ga dit zeker nog veel vaker gebruiken. Nogmaals mijn dank voor alles wat je me hebt geleerd en nu oefenen en studeren….heerlijk – Karin Stoffers, Professioneel Coach

 

 

mBraining Nederland draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders